Viru Valge

Viru Valge is het soort Scandinavische verkoeling dat je nergens anders zult vinden. Haar zachte, heldere smaak en aroma zijn onomstreden. De echte wodka drinker zal haar waarderen voor haar pure smaak. Maar deze wodka is ook perfect voor een goede mix met een energy-drink of iets anders.

Een premium wodka, gemaakt van de beste graanalcohol als ook speciaal behandeld bronwater. Haar zachte, maar heldere smaak en aroma zijn het product van een unieke behandeling met actief carbon. Een intensief proces, maar het resultaat spreekt voor zich.

Viru Valge staat voor beleving. Er zijn momenten die alle voorgaande overtreffen. Momenten die zo bijzonder zijn dat ze in je geheugen gegrift blijven. Momenten waar soms alleen jij getuige van bent. En die pas jaren later hun belang onderstrepen. Dit zijn jouw momenten – voor altijd van jou, als je ze weet te koesteren.

Varianten
Classic, (Upper) Premium en Flavoured

Volumes
40 - 3000 ml

Alcoholpercentage
35 - 40% Vol.

Bestellen

Doelgroep

De Viru Valge-liefhebber wil zich fris, levendig en opgewekt voelen... vrij. Dat anderen hem zien als een creatieve en actieve geest. Avontuurlijk, stoutmoedig en los... een opgewekte vriend en spontaan gezelschap. Dit zijn slechts wensen, maar het zit in ons allemaal.

Mensen verlangen naar gedenkwaardige momenten in hun leven vol structuur. Viru Valge helpt daarbij. Het verandert geen levens, maar het faalt er nooit in compromisloze kwaliteit te bieden.

Cocktails

Wodka is een veel gebruikte basis voor de mooiste cocktails. En voor de perfecte cocktail gebruik je natuurlijk een high-end wodka, Viru Valge.

Viru Valge is een trendy, kraakheldere wodka met sterke tradities en compromisloze kwaliteit.

Ter inspiratie hebben we al enkele recepten voor je klaargezet.

Meer info

Zilverfiltratie

Viru Valge HÕBE is een premium wodka. Haar zachte, maar heldere smaak en aroma zijn het product van een uniek 3-traps-filterproces met puur zilver.

Zilver is een natuurlijke katalysator en oxidatiemiddel. Het zilverfilter bestaat uit 29 elementen puur zilver. Een zeer tijdsintensief proces, maar met een uniek resultaat!

HÕBE wodka heeft de perfecte balans tussen een helder aroma en knapperige smaak, bij het alcoholpercentage van 39,2% Vol.

Brand Story

Mensen blijven mensen, ondanks globalisatie en de sterke opmars van de informatiemaatschappij. We blijven altijd verlangen naar zowel het avontuur als de rust.

Onze mensen waarderen de momenten waarin zij geen haast hebben. Ze genieten van hun tijd en sociale activiteiten. Verlangen ernaar om speciale herinneringen te maken in een leven vol haast en verplichtingen. Het is hun moment van vrijheid, waarop zij zich levenslustig, spontaan en trendy voelen.

En dat is waar Viru Valge thuis hoort. Het geeft een Scandinavische verfrissing. Iets simpels, puur en van hoge kwaliteit. Een wodka met sterke tradities, maar ook de kracht en voeding voor gedenkwaardige nieuwe verhalen van een volgende generatie.

Traditoneel en Innovatief

Aan het einde van de 19e eeuw gaf een Russische tsaar de opdracht om een centraal warenhuis in Tallinn te bouwen voor alcoholische dranken in Estland. In 1898 was dit initiatief uitgegroeid tot een fabriek van alcoholische dranken. En zo is het eerste hoofdstuk ontstaan in de geschiedenis van Liviko, de oudste en bekendste producent van alcoholische dranken in het land.

Viru Valge, een puur Scandinavische wodka, is het oudste, beste verkopende en het meeste legendarische wodka-merk in Estland. Echter, de meester-distilleerders bij Liviko gebruiken, ondanks de diep gewortelde en sterke tradities van Viru Valge, enkel de laatste en meest innovatieve oplossingen bij de productie.

Een moderne en innovatieve behandeling met actief carbon geeft Viru Valge een zachte, heldere smaak en aroma.