Sour Mark Apple

Sour Mark Strawberry is een zure shooter met de smaak van groene appel. En 1 van de 5 smaken uit de Party Mark shooterlijn.

Party Mark is een shotlijn onderscheidende Party Shooters, met Dark Mark aan de basis. De lijn bestaat uit een vijftal Party Shooters met een herkenbaar gezicht en populaire smaken. Uiteenlopende smaken, dus voor ieder wat wils!

Aroma
Groene appel

Volume
20 ml (in Party Pack) of 700 ml

Alcoholpercentage
16% Vol.

Karakter

Deze zuurpruim houdt wel van een feestje!
Waag het niet om zonder hem te beginnen.

Doelgroep

Party Mark richt zich primair op de uitgaanspubliek tussen de 18 en 25 jaar. Hou je van een feestje, dan hou je van Party Mark!

Promotiemateriaal

Sour Mark Strawberry staat gelijk aan feest. En een feestje heeft natuurlijk een beetje aankleding nodig. En daar willen wij graag bij helpen!

Party Mark

Party Mark is voor de party people. In de club, op het strand, in de kroeg, thuis of waar het ook mag zijn. Party Mark vindt feesten met vrienden het allerbelangrijkst! Dus we brengen iedereen samen. En maken van elk samenzijn een feestje! Let’s Get This Party Mark Started!

Party Mark is de eindbaas van de duisternis. In de donkere stapwereld is er behoefte aan een ‘glow’ om de avond te ontsteken in een ruig en vuig stampende, ravende menigte. Party Mark opent de avond en sluit de afterparty. Take a Shot en voelt het feest van binnen!

Let's get this Party Mark started!

Party Mark Party Pack

All flavours packed together! In de Party Mark Party Pack zitten van elke smaak 2 shooters, PET 20ml. Een verzameling uiteenlopende smaken, dus voor ieder wat wils!

Ideaal om uit te delen, een keer te proberen of cadeau te doen.

De Party Packs zijn verpakt per 16 in een mooie, bijpassende omdoos. Ideaal voor grotere presentaties.

Let's get this Party Mark started!

Promotiemateriaal

Voor Party Mark hebben we ruim assortiment promotiemateriaal beschikbaar. Ook kunnen we in overleg voor u promotiemateriaal op maat aanleveren, zoals beach flags, gevelspandoeken en meer...

- Displays (winkel, toonbank, schap)
- Posters in alle formaten (A3 tot A0 e.a.)
- Flyers
- Stickers

Binnenkort:
- Barmatjes
- Blikken muurbordjes
- Party vlaggetjes
- Aanstekers