Sweet Orange Shot

SOS – Sweet Orange Shot is een heerlijke, lichte cream shooter met de verfrissende smaak van zongerijpte sinaasappels.
Licht, omdat de shooter gemaakt is op melkbasis in plaats van room.
Het enige echte split-ijsje in een fles.

Je hebt zin in iets zoets, een ijsje, maar eigenlijk ook wel een drankje.
Dan is SOS jouw redder in nood! Don’t wait to be rescued!

Serveer SOS puur of met ijs.

Aroma
Zongerijpte sinaasappelen, vanille

Volume
700 ml

Alcoholpercentage
14,9%

Doelgroep

Jongeren tot een jaar of 30 die graag een feestje bezoeken. Ze houden van de warmte op hun huid, gezelligheid en feest. Hier moet je tijd voor maken en vooral niet teveel grenzen aan stellen.

In de weekenden staat het vizier op sociale interactie, vrijheid en plezier in de buitenlucht. Samenkomen in het park, een evenement met verschillende podia of een 'good old' beach-party.

Tijdens deze feestjes wordt het warm en is een beetje verkoeling gewenst. Zij wachten hier niet op, maar gaan voor SOS - Sweet Orange Shot, hun redder in nood. Dit brengt verfrissing en is de brandstof voor hun party-modus.

Don’t Wait To Be Rescued!

Oranje Boven!

Sweet Orange Shot is oranje. De kleur van frisse, zongerijpte sinaasappelen, maar natuurlijk ook onze nationale feestkleur!

SOS is dé ideale shooter voor de oranje getinte feest- en themadagen. Of dat Koningsdag, Bevrijdingsdag of het aankomende WK voetbal voor vrouwen is. Het past perfect in het thema en is de party fuel die niet mag ontbreken.

Geen oranje-feest zonder SOS - Sweet Orange Shot!

Wil je meer weten over hoe wij kunnen helpen om jouw oranje-feest een groot succes te maken? Neem dan contact met ons op.

Meer info

Event shooter

SOS - Sweet Orange Shot is een ideale event-shooter. Met een alcoholpercentage van 14,9% vol. kan de shooter ook gebruikt worden voor buiten-evenementen.

Daarnaast is de shooter verpakt in een PET-flesje. PET is een hoogwaardige, onbreekbare kunststof. Uitermate geschikt voor dranken.

Met name bij de zomerse events, waar mensen met slippertjes en openen schoenen lopen is het een groot voordeel dat er geen risico op glasscherven en voortvloeiende verwondingen is.

Split-ijsje

Wie is er nou niet mee opgegroeid? Het split-ijsje! Een heerlijke lekkernij die iedereen kent. Fris en zoet van buiten en lekker romig van binnen. Het perfecte ijsje om op een warme zomerdag beetje verkoeling te brengen.

Met die gedachte is SOS - Sweet Orange Shot ontwikkeld. Het aroma van zongerijpte sinaasappels en een lichte melkbasis maken deze shooter perfect voor een zomerse dag.

Serveer het goed gekoeld en verras je gasten.

Feest maken!

Om er een echt feestje van te maken zijn er van SOS - Sweet Orange Shot verschillende ludieke gadgets beschikbaar.

Zo zijn er strandballen, handklappertjes en air-sticks om lekker mee te zwaaien. Daarnaast kunnen we ook in samenwerking met jou drukwerk, spandoeken en andere aankleding op maat maken.

Wil jij ook een leuke (beach) party organiseren voor je gasten? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!