Raw Origins

Raw Origins is een selecte range likeuren, gemaakt met passie voor natuurlijke ingrediënten, natuur en ambacht. Oude familierecepten werden nieuw leven ingeblazen voor deze heerlijke likeuren.

Raw Origins Limoncello is puur van smaak en precies stroperig genoeg, met een aangenaam bittertje en niet te zoet. De likeur is heerlijk om puur en ijskoud te drinken, maar ook perfect te verwerken in de lekkerste cocktails voor de zomer.

Raw Origins Peachcello heeft de zoete smaak van zongerijpte perziken en een frisse, zachte afdronk. De likeur is heerlijk om puur en ijskoud te drinken, maar ook perfect te verwerken in de lekkerste cocktails voor de zomer.

Alcoholpercentage
25% Vol.

Volume
700 ml
Merkverhaal

Hollandse Stroopwafellikeur is in al zijn aspecten Hollands; smaak, aroma, uitstraling en beleving. Haar zacht-zoete smaak onderstreept het goede gevoel, de gezelligheid en het genieten van de mooie dingen.

Je geniet van het leven en maakt regelmatig een uitstapje met vrienden. Genieten en gezelligheid staan hierbij centraal. Tussen alle activiteiten door pakken jullie een koffiemomentje in een grand café. De Dutch Coffee mag hierbij niet ontbreken.

Inspiratie

Hollandse stroopwafellikeur leent zich uitstekend om te worden verwerkt in de meest uiteenlopende dranken en deserts.

Naast de alom bekende Irish, Italian en Spanish Coffee is er nu een heerlijke, oer-Hollandse tegenhander; de Dutch Coffee.

Kijk snel verder voor meer inspiratie.

Meer info

Display

Heb je als ondernemer interesse in onze Hollandse Stroopwafellikeur? Neem dan contact met ons op, zodat we samen een mooi start kunnen maken met het product.

Zo ondersteunen wij de verkoop onder meer met een mooie houten display, proefflessen en vormgeving op maat.

Summer Peach

50ml Raw Origins Peachcello
200ml bruisend water

Garnering: perzik

Raw Mojito

50ml Raw Origins Limoncello
30ml citroensap
30ml suikersiroop
140ml bruisend water

Garnering: munt, limoen en citroen