Negroni

Negroni Antica Distilleria ligt in het hart van de “Marca Trevigiana” (de mars van Treviso), omgeven door landen die al eeuwenlang gewijd zijn aan het maken van wijn. Opgericht door cavaliere Guglielmo Negroni, verwierf het al snel bekendheid door zijn grappa’s en likeuren.

Het is een traditie die tot op de dag van vandaag voortduurt: altijd op zoek naar de beste grondstoffen om hoogwaardige, ambachtelijk vervaardigde producten te verkrijgen.

Alcoholpercentage
11% - 40%

Smaken
Divers
Merkverhaal

Hollandse Stroopwafellikeur is in al zijn aspecten Hollands; smaak, aroma, uitstraling en beleving. Haar zacht-zoete smaak onderstreept het goede gevoel, de gezelligheid en het genieten van de mooie dingen.

Je geniet van het leven en maakt regelmatig een uitstapje met vrienden. Genieten en gezelligheid staan hierbij centraal. Tussen alle activiteiten door pakken jullie een koffiemomentje in een grand café. De Dutch Coffee mag hierbij niet ontbreken.

Inspiratie

Hollandse stroopwafellikeur leent zich uitstekend om te worden verwerkt in de meest uiteenlopende dranken en deserts.

Naast de alom bekende Irish, Italian en Spanish Coffee is er nu een heerlijke, oer-Hollandse tegenhander; de Dutch Coffee.

Kijk snel verder voor meer inspiratie.

Meer info

Display

Heb je als ondernemer interesse in onze Hollandse Stroopwafellikeur? Neem dan contact met ons op, zodat we samen een mooi start kunnen maken met het product.

Zo ondersteunen wij de verkoop onder meer met een mooie houten display, proefflessen en vormgeving op maat.

Bitter

Negroni Bitter is een klassieke bitter op basis van infusies met sinaasappelschillen en aromatische kruiden. Heerlijk 'on the rocks', maar ook de perfecte basis voor een lekker cocktail.

Alcoholpercentage: 25% Vol.
Volume: 1000ml

Negroni Eleven is een alcoholarm aperitief op basis van infusies met sinaasappelschillen en aromatische kruiden. Het heeft een frisse, fruitige geur en een zachte, zachte smaak. De perfecte basis voor een heerlijke spritz!

Alcoholpercentage: 11% Vol.
Volume: 1000ml

Sambuca

Een origineel recept, geboren uit de lange traditie van kruidengeneeskunde in Italië. Deze Sambuca is het resultaat van de stoomdestillatie van steranijs, extracten van bloemen van sambucus nigra en andere natuurlijke infusies.

Het is een zoete, zachte likeur met een dichte, olieachtige consistentie en intense maar delicate smaken. Uitermate geschikt als basis voor zowel cocktails als longdrinks, maar ook heerlijk ijskoud als shot.

Alcoholpercentage: 40% Vol.
Volume: 700ml

Grappa

De essenties van karakteristieke wijngeuren, verfijnd door een proces van exaltatie in fijne eikenhouten vaten; zo is Grappa Epoca Barrique geboren, een amberkleurige grappa met fluweelzachte en minzame smaak.

Alcoholpercentage: 40% Vol.
Volume: 700ml

De Grappa Riserva 10 years is het resultaat van een selectie van de beste marc uit de heuvels van de Marca Trevigiana, ten noorden van Venetië. Het wordt gedistilleerd volgens de oude discontinue methode in koperen ketels, verwarmd met stoom, volgens de Venetiaanse traditie. Daarna rijpt het minstens 10 jaar in verfijnde houten barriques waar het een complexiteit krijgt die alleen de tijd kan geven.

Alcoholpercentage: 40% Vol.
Volume: 700ml