Hollandse Stroopwafellikeur

Denk je aan stroopwafels, dan denk je aan Hollandse gezelligheid. Een kopje thee of koffie met iets lekkers erbij. Even geen haast, maar tijd voor elkaar. Dit typisch Nederlands product is wereldwijd even bekend als onze windmolens, grachten en klompen. Hollandse Stroopwafellikeur onderstreept deze erfenis en benadrukt het Nederlandse karakter.

Hollandse Stroopwafellikeur heeft de subtiele zacht-zoete smaak van Oud-Hollandse stroopwafels. Karamel & kaneel. Heerlijk om puur te drinken, maar ook perfect te combineren met koffie of chocolademelk. Daarnaast is het ook ideaal om te verwerken in desserts en cocktails.


Merkverhaal

Hollandse Stroopwafellikeur is in al zijn aspecten Hollands; smaak, aroma, uitstraling en beleving. Haar zacht-zoete smaak onderstreept het goede gevoel, de gezelligheid en het genieten van de mooie dingen.

Je geniet van het leven en maakt regelmatig een uitstapje met vrienden. Genieten en gezelligheid staan hierbij centraal. Tussen alle activiteiten door pakken jullie een koffiemomentje in een grand café. De Dutch Coffee mag hierbij niet ontbreken.

Inspiratie

Hollandse stroopwafellikeur leent zich uitstekend om te worden verwerkt in de meest uiteenlopende dranken en deserts.

Naast de alom bekende Irish, Italian en Spanish Coffee is er nu een heerlijke, oer-Hollandse tegenhander; de Dutch Coffee.

Kijk snel verder voor meer inspiratie.

Meer info

Display

Heb je als ondernemer interesse in onze Hollandse Stroopwafellikeur? Neem dan contact met ons op, zodat we samen een mooi start kunnen maken met het product.

Zo ondersteunen wij de verkoop onder meer met een mooie houten display, proefflessen en vormgeving op maat.