Crafter’s Gin

Voor Crafter’s Gin begint het allemaal bij de natuur. De Scandinavische smaakcultuur heeft zijn wortels diep in de vier seizoenen, de ongerepte wilde bossen, vruchtbare grond en hoogstwaarschijnlijk de schoonste lucht ter wereld.

Crafters Gin is Scandinavische kunst met een eenvoudige maar onderscheidende smaak. Verkrijgbaar in twee varianten; London Dry en Aromatic Flower.Botanisch

Crafter’s Gin is puur botanisch en werd langzaam gedistilleerd via de ‘Pot Still’-methode. Bij Liviko is men al vroeg in de 20e eeuw begonnen met het distilleren van kruidenextracten.

Dezelfde koperen Pot Still (Mamma Ilse) wordt vandaag de dag gebruikt voor de productie van Crafter's Gin. Generaties meesters-distilleerders hebben hun kunde en geheimen doorgegeven aan een volgende, om nu een werkelijke unieke gin te kunnen voortbrengen.

Gin & Tonic

Natuurlijk wordt gin vooral gebruikt voor mooie cocktails en dan vooral een Gin & Tonic. In combinatie met een goede tonic en verse ingrediënten kunnen de mooiste cadeautjes worden gemaakt.

Onderscheid je door een Gin & Tonic tot een hoger niveau te tillen. Wij hebben alvast wat voorbeelden om jou te inspireren.

Is it Gin 'O Clock yet?

Meer info

Estland

Estland is een Noord-Europees land, rijk aan pure natuur en trotse mensen. Het kleine land aan de oevers van de Baltische zee gaat voor de titel van meest organische land - veel frisse lucht, bossen, ruig landschap en de zee.

Deze passie is de drijfveer geweest voor de ontwikkeling van Crafter's Gin. Een puur botanische gin met kruiden uit de Estse natuur.