Apple Jacks

Deze cream-shooter is geliefd bij ladies only. De smaak van appeltaart maakt Apple Jacks tot een drankje om van te smullen.

Apple Jacks is een alcoholhoudende cream-shooter met de frisse smaak van groene appel en een snufje kaneel. Het subtiele aroma van koekdeeg maakt de beleving compleet. Appeltaart in een fles! Drink het koud, met een toefje slagroom en een beetje kaneel en jouw geluksmomentje is compleet!

Apple Jacks is gemaakt op basis van melk. Dit maakt de shooter licht romig, doch aangenaam en fris om te drinken.

Aroma
Frisse appel, kaneel en koekdeeg

Soorten
Likeur | 700ml (15% Vol.)

Smaak
Frisse smaak van groene appel en een vleugje kaneel.

Brand story

Je zit met je vriendinnen bij elkaar, gezellig als altijd. En natuurlijk wordt er ook gepraat over mannen. En dan vooral over die éne man. Die knappe, ruwe bolster met dat kleine hartje, Jack!

Zal hij er vanavond nog zijn tijdens het stappen? Zal het ook komen tot een gesprek, leer je elkaar beter kennen? Hilariteit en lichte spanning leiden de avond in. Dus tijd voor een rondje Apple Jacks. Samen proosten jullie op een mooie avond. Een avond waarbij Apple Jacks symbool staat voor verleiding

Cheers!

Doelgroep

Apple Jacks is vooral gericht op vrouwen tussen de 18 en 30 jaar oud. Deze dames drinken Apple Jacks omdat de beleving rondom dit drankje hen aanspreekt. Hun ideale man is een type als Jack. Ze worden graag verleid, houden van aandacht en zijn op zoek naar een man die hen kan beschermen. Ze gaan graag een avond uit met vriendinnen, maar komen eigenlijk voor Jack. Samen drinken ze daarom Apple Jacks.

Naarmate een stapavond vordert wordt de sfeer losser. Het spel der verleiding begint. Tijd voor een rondje Apple Jacks. Wanneer de ogen zijn gericht op Jack, stijgt de spanning en het avontuur. Wat zal de avond brengen?

Sfeerverhoger

Creëer samenspel. Verras je gasten met een ludieke activiteit om de avond op gang te brengen. Stimuleer het spel en breng de dames dichterbij hun 'Jack'.

Organiseer bijvoorbeeld een Western thema-avond waarbij het personeel als cowboys en - girls de gasten bedienen. Koppel hieraan een lassowerp-contest, verkiezing van de grootste hunk van de avond (met een aankondigingsposter 'Wanted - Jack' in de zaak of ga helemaal over de top met een mechanische rodeo-stier.

Wij denken hier graag over mee om het een onvergetelijke avond te laten zijn.